گروه علمی:مصرف شیر با مواد غذایی مختلف یکی از اشتباه ترین عادت های تغذیه ای افراد است، چندین مواد غذایی وجود دارد که نباید با شیر ترکیب کنید.آیا می دانستید که شیر خود به تنهایی یک وعده غذایی کامل است و نباید با برخی از خوراکی های خاص ترکیب شود؟ ما اغلب دو یا چند ماده غذایی را با هم ترکیب می کنیم تا ...
گروه جامعه: نزدیک دوسال است که کرونا زندگی را از حالت معمول خارج کرده و کسب و کار بسیاری از مردم از رونق افتاده است ، بسیاری هم کارشان را از دست داده اند. در استانی مانند سیستان و بلوچستان هم کم برخورداری ، خشکسالی، فقر و نبودِ شغل هم مزید بر علت شده و سفره های مردم را کوچک تر کرده است.
به گزارش ...
گروه جامعه: در سال های اخیر شاهد افزایش محسوس قیمت شیر و لبنیات بوده ایم. رشد شدید قیمت شیر و لبنیات در چند سال گذشته منجر به کاهش مصرف شیر و لبنیات در میان ایرانیان شده است. این در حالی است که شیر و لبنیات بهترین منبع کلسیم محسوب می شوند و کاهش مصرف شیر و لبنیات می تواند خطر کوتاه شدن قد و پوک شدن ...
گروه اقتصادی: یک کارشناس حوزه لبنیات گفت: ذینفعان تمرکزی برای افزایش مصرف لبنیات در کشور نمیکنند و اولین اقدام آنها در زمان کسری بودجه حذف شیر مدرسه بود.به گزارش از ایلنا، اسماعیل خاتمی بابیان اینکه مصرف لبنیات جزو اولویتهای درجه یک دولت نیست، افزود: دولت بهعنوان یکی از ...
گروه جامعه: معاون علوم پزشکی گیلان، با بیان اینکه سرانه مصرف شیر طی سال های گذشته در کشورمان به علل مختلف کاهش یافته است، تصریح کرد: یکی از دلایل کاهش مصرف شیر در ایران، فرهنگ و عادات غذایی جامعه است که باید از دوران کودکی شکل بگیرد.
به گزارش ایسنا، دکتر آبتین حیدرزاده، با اشاره به فرارسیدن ...
گروه اقتصادی: سخنگوی انجمن صنایع فرآوردههای لبنی ضمن اعلام اینکه شیر و لبنیات از قیمتگذاری دستوری خارج شده است، گفت: برخی از کارخانهها با قیمت ۶۴۰۰ تومان شیرخام را از دامداران میخرند و برخی کارخانهها به قیمت کمتر؛ لذا بر اساس برآوردهای انجام شده، حدود ۲۰ درصد به قیمت محصولات ...
گروه اقتصادی: در آخرین روزهای کاری دولت دوازدهم جدال برای اصلاح و متناسب سازی قیمت ها با هزینه های تولید میان تولیدکنندگان و دولت بالا گرفته است. چندی پیش احمد مقدسی رئیس انجمن صنفی دامداران به عنوان نماینده دامداران خبر از افزایش قیمت 47 درصدی شیر خام داده بود که براساس آن نرخ هر کیلوگرم از این محصول ...
گروه علمی: پژوهشگران آمریکایی سعی دارند روشهایی در حوزه علوم غذایی ارائه دهند که به تولید مواد پروتئینی مانند گوشت و شیر با استفاده از مواد گیاهی کمک میکند.با افزایش مصرف گوشت در سراسر جهان، دانشمندان حوزه علوم غذایی سعی دارند بر روشهایی تمرکز کنند که با هدف ارائه محصولات پروتئینی ...
گروه اقتصادی: یک کارشناس صنعت لبنیات گفت: سرانه مصرف شیر در دنیا ۱۱۳کیلوگرم برای هرنفر در سال است در حالی که این سرانه در کشور ما به عددی کمتر از ۸۰ کیلوگرم می رسد.اسماعیل خاتمی با بیان اینکه اهمیت مصرف شیر برای کاهش پوکی استخوان، کاهش بیماری های لثه و دندان، تاثیر بر بهره هوشی و قلب و... باعث شد تا ...
گروه علمی: بررسی حدود ۲ میلیون نفر در یک مطالعه جدید نشان می دهد مصرف منظم شیر با افزایش میزان کلسترول مرتبط نیست.بررسی سه مطالعه بزرگ نشان داد افرادی که مرتباً مقدار زیادی شیر مینوشند، کلسترول خوب و بد کمتری دارند.همچنین تجزیه و تحلیل بیشتر حاکی از آن است کسانی که به طور منظم شیر مصرف می...
گروه فرهنگی: چند روزی از تخریب شیرسنگی نصب شده در میدان حر تهران میگذرد و هنوز هم این موضوع مورد مناقشه گروههای طرفدار میراث فرهنگی و شهرداری است و هنوز هم جواب قابل تاملی برای آن داده نشده است جز اینکه این شیرها اثر تاریخی و ثبت ملی نبوده و جنسشان از فایبرگلاس بوده است و به همین دلیل ...
گروه علمی: نتایج تحقیقات جدید نشان میدهد، مصرف روزانه شیر موجب افزایش کلسترول نمیشود.محققان سه مطالعه بزرگ را بررسی کردند و دریافتند افرادی که به طور مرتب مقدار زیادی شیر مینوشند، کلسترول خوب و بد کمتری دارند، اگرچه سطح شاخص توده بدنی (BMI) آنان از افرادی که شیر نمینوشند بالاتر ...
گروه جامعه: شیر منبع کاملا غنی شده از کلسیم است وجود آن در برنامه غذایی ضروری است اما خوردن آن با خوراکی هایی مانند بادام،موز و... خواص آن را چند برابر می کند.به طور متوسط بدن ما به ۸۰۰ میلی گرم کلسیم در روز نیاز دارد. وقتی یک لیوان شیر می نوشیم به اندازه ۲۵۰ تا ۳۰۰ میلی گرم کلسیم وارد بدن می شود.
به ...
گروه علمی: دانشمندان آلمانی میگویند زیاده روی در مصرف شیر میتواند تاثیرات منفی بر سلامت بدن داشته باشد. استفاده از شیر و لبنیات یکی از مواردی است که همواره متخصصان تغذیه به افراد توصیه میکنند. با این حال، زیاده روی در مصرف شیر گاهی میتواند نتایج معکوسی روی سلامتی بدن داشته باشد....
گروه علمی: نتایج یک بررسی جدید که در آلمان انجام شده نشان می دهد بر خلاف تصورات قبلی مصرف مداوم شیر بر روی سلامت انسان اثرات منفی دارد و حتی عمر را کوتاه می کند.به نقل از اسلش گیر، اگر چه مصرف خود شیر به حفظ سلامت انسان کمک نمی کند، اما مصرف محصولاتی مانند ماست و کفیر که با تخمیر شیر به دست می آیند ...
گروه علمی:دانشمندان میگویند زیاده روی در مصرف شیر میتواند سلامت بدن را به مخاطره بیاندازد.
تاکید بر استفاده از شیر همواره یکی از توصیههای پزشکان و متخصصان تغذیه بوده است. با این حال، باید بدانید در کنار خواص بی نظیر شیر برای بدن، تحقیقات نشان داده است زیاده روی در مصرف آن می...
گروه علمی:یک پزشک مصری گفت: چای حاوی اسیدی است که باعث از بین رفتن کلسیم میشود و در صورت اضافه شدن به شیر، ارزش تغذیهای این محصول لبنی از بین میرود.دکتر منال عزالدین، متخصص صنایع غذایی در مصر اظهار کرد: افزودن کاکائو یا چای به شیر خاصیت آن را از بین میبرد و به بدن فایده...
گروه جامعه:رییس اداره نظارت بر امور حیات وحش استان تهران ضمن اشاره به اینکه حال شیر نر ایرانی باغ وحش ارم خوب نیست، گفت: هنوز علت بیماری و بی حالی این شیر مشخص نیست اما اقدامات درمانی آغاز شده است.
محمد کرمی ضمن اشاره به اینکه شیر نر ایرانی باغ وحش ارم «هیرمان» از روز سهشنبه ۷ بهمن ...
گروه جامعه: یک مرد عراقی بعد از فروش گوسفند و مرغ و خروسهایش، امروز تجارت پرسود تربیت شیرهای وحشی را در خانه خود در بصره آغاز کرده است.
روزنامه اماراتی الرؤیه در گزارشی از این مرد عراقی نوشت، «غالی المراجله» از ۱۰ سال پیش به جای نگهداری گوسفند و مرغ و خروس چند قلاده شیر را به ...
گروه جامعه: سرپرست اداره مدیریت بیماریهای دامی اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی گفت: نتایج بررسیهای کارشناسی دامپزشکی مشهد نشان میدهد علت تلف شدن شیر باغ وحش این شهر، عفونت و نوعی مسمومیت غذایی است.دکتر محمدصفا افزود: اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی ۲۸ آبان ماه تلفات باغ وحش ...